Z říčanského pažitu si sázavský Kavalier odvezl šest gólů!

22.10.2022 21:58

Říčany – Sázava 6:0 (3:0)

„Jsme vyčichlí. To není jen dnešní zápas, ale už čtvrté, páté utkání,“ uvedl trenér Sázavy Pavel Chuchla. „Góly nemá cenu hodnotit, naše hra je špatná. Vůbec nám nedojdou nohy, nedostupujeme soupeře. Nosní hráči jsou úplně z formy, ti kolem nich panikaří, běháme tam odnikud nikam, prohráváme všechny souboje. I jednoduché míče, které máme udržet, ztratíme,“ rozebíral zápas a pokračoval: „Nějaké šance jsme měli také, i za stavu 2:0. Něco nám chytil domácí brankář, ale jsme opravdu špatní.“

Sázavská forma z prvních několika kol je tak totálně pryč. „Tréninkové podmínky máme horší, hřiště pod vodou, navíc bez světla. Máme některé hráče zraněné, na lavičce byl Lukáš Kalivoda, ale nemůže do hry. Kapitán Ladislav Král je sice na hřišti, ale kvůli zranění hraje na deset procent, David Kalivoda si před měsícem a půl natáhl sval a od té doby je hotovo. Jsme teď špatní, musíme zabojovat a porvat se o to. Co nejvíce to zjednodušit, ale moc se nám nevede. Dnes jsme to také chtěli zjednodušit, ale nakonec jsme to zjednodušili domácím,“ uzavřel Pavel Chuchla.

Branky: 3. vlastní (Ksandr), 7. Klíma, 31., 79. pok. kop M. Sus, 47. Haiš, 89. Paulus. Rozhodčí: Braunšveig – Zuskin, Šestořád. ŽK: Tichovský, Chuchla, Dušek, Steinocher. ČK: 74. Dušek. Diváků: 100. Říčany: Pinc – M. Sus, Michal, Jelínek, Beran, Červenka, Paulus, Klíma, Vosáhlo, Rathouský, Bereš. Trenér Jan Vosáhlo. Sázava: Tichovský – Koubek, Ksandr, Chuchla, Král (66. L. Skála) – Suchor, Dušek, Martin Chrpa, Danko (61. Novák) – D. Kalivoda (57. Keltner), Steinocher. Trenér Pavel Chuchla.