Turnaj - Uhl. Janovice výsledky

02.05.2015 10:00

TÝMY:                 FK Kavalier Sázava

                            TJ  Malín

                            FK  U. Janovice

 

VÝSLEDKY:      Sázava - Malín         7:4 (3:4)

                          Sázava - Janovice    3:6 (2:4)

 

                         

SESTAVA SÁZAVY:

David Procházka, Milda Urban, Adam Míšek, Tomáš Svoboda, Kuba Svoboda, Filip Mach, Jára Rais, Diego Ofner, Tadeáš Dytrich, Šimon Dytrich.

 

KOMENTÁŘ:

V úvodní zápase turnaje se střetli Uhl. Janovice s Malínem a zápas skončil jasným vítězstvím domácích.

My jsme se proti Malínu brzy ujali vedení Tadeášovým gólem a ve hře jsme dominovali. Soupeř vyrovnal z penalty, ale v zápětí už jsme vedli o dva góly zásluhou Kuby a Šími, kteří si během minuty vzájemně nahráli na gól. Bohužel nedokážeme potvrdit převahu a udržet kvalitu hry a po našich chybách soupeř do poločasu stihl 3x překonat Járu.

Druhá půlka se nám povedla jak herně, tak i výsledkově. Skóre vyrovnal Tadeáš, potom se nejen střelecky probudil Kolben a dvakrát využil pěkné Járovy přihrávky. Protože Diego v naší bráně byl neprůstřelný, tak konečnou podobu skóre dal zase Tadeáš.

Začátek zápasu proti domácím nám vyšel náramně. Jára se prosadil v souboji a už ve 34. vteřině otevřel skóre. Ve třetí minutě proměni Kolben brejk po skvělém pasu Tomáše, 2:0. Hra našeho týmu se nám hodně líbila, bohužel ve snaze o útočnou hru jsme individuální chyby a soupeř čtyřmi góly otočil skóre. V těchto momentech se rozhodlo o osudu zápasu.

Na začátku druhého poločasu se ještě jednou prosadil Jára, ale domácí nám víc nedovolili a ještě dvakrá překonali Kolbena v naší brance. I přes porážku jsme odehráli dobrý zápas, ale stále musíme pracovat na odstranňování zbytečných chyb, které rozhodují o výsledcích.