Sázavští prodloužili svou domácí sérii, na těžkém terénu porazili Vyžlovku!

06.10.2019 20:01
včera, 19:45

Sázava - V sedmém kole I. B třídy, skupina D přivítal Kavalier Sázava SK Vyžlovka. Sázavští s jedenáctibodovým ziskem figurovali v tabulce na pátém místě, jejich soupeř byl se stejným počtem bodů těsně pod nimi. Kavalier ale také chtěl určitě prodloužit svou domácí vítěznou sérii:

 

Sázava - Vyžlovka 4:1 (1:0)

V Sázavě se v sobotu hrálo na velmi těžkém terénu. "Správce musí dát zdemolované hřiště dohromady, bahno bylo od začátku do konce. Musím ale uznat, že se hrát dalo," uvedl trenér Sázavy Pavel Chuchla, který je s vítězstvím samozřejmě spokojený. "V naší sestavě dostali příležitost i naši sedmnáctiletí chlapci, první půli jsme ale zvládli, i když to podle mě mělo být výraznějším rozdílem. Hra ale vypadala dobře," naznačil kouč a pokračoval: "Hosté do druhé půle změnili sestavu, na hřiště přišel vysoký Šmíd, který nám hned dal gól na 1:1. Za Vyžlovku hráli i Tesařík se Štěpánek, kteří byli u nás a stále mají svou kvalitu. Poměrně rychle jsme dali na 2:1 a na konci zápasu až na 4:1. Nakopec jsme vyhráli, těchto tří bodů si nesmírně vážíme. Mužstvo Vyžlovky má zkušené hráče, kteří zvládají osobní souboje. Každé vítězství se cení, to dnešní si ceníme ale obzvlášť."

Branky: 5., 70. Švec, 86. pok. kop, 90. Keltner - 52. Šmíd. Rozhodčí: Stránský - Vyhnal, Hanák. ŽK: O. Dušek - Štěpán, P. Dušek, Dřízhal, Souček, Kotek, Fousek, Augusta, Tesařík. ČK: 86. Souček, 74. Kotek. Diváků: 50. Sázava: Hrbek - Skála, O. Dušek, Chuchla, Král - Danko, MArtin Chrpa, Keltner, Marek Chrpa (46. Konopiský) - Bartoš, Švec. Trenér Pavel Chuchla. Vyžlovka: Binder - Štěpán, Havlíček (55. Tesařík), Malý (85. Šobíšek), Plandor (75. Ravizza), P. Dušek, Dřízal (46. Šmíd), Souček, Kotek, Fousek, Augusta. Trenér Jiří Lang.