Sázava-Liblice

14.04.2019 20:08

Sázava urvala vítězství v poslední minutě zápasu!

včera, 20:22

Sázava – Fotbalisté Sázavy v dalším kole I. B třídy sk. C na domácím hřišti hostili celek Liblice. Domácí urvali tři body v poslední minutě zápasu!

 

Sázava – Liblice 3:2 (1:0)

„V prvním poločase jsme měli velkou převahu, ale vůbec jsme se nedostávali do šancí. Liblice moc hrát nechtěla, jen bránili a nakopávali míče. Z naší převahy jsme ale moc šancí neměli. Nakonec se nám povedla jedna hezká průniková přihrávka a šestnáctiletý Danko dal branku,“ popisoval trenér Sázavy Pavel Chuchla.

„Bohužel ve druhém poločase jsme začali velmi špatně. Za pár minut se skóre otočilo. Poté jsme znervózněli. Museli jsme upravit rozestavení, kdy jsme hráli na tři útočníky. Hráli jsme vabank,“ přiznal Pavel Chuchla.

„Liblice se ve druhém poločase zlepšila, což vyústilo v branky. My jsme se s tím museli srovnat, to nám chvilku trvalo. Nakonec jsme soupeře přitlačili. Dokázali jsme srovnat ze standardní situace. Nakonec jsme v závěru z další standardky vsítili i třetí branku a skóre otočili. Zápas jsme tak urvali, ale žádný šlágr to nebyl,“ uzavřel trenér Sázavy.

Branky: 40. Danko, 77. Švec, 90. Keltner – 51. a 56. Hrstka.

Rozhodčí: Brožek – Šefera, Špidra. Žluté karty: Chuchla, Dušek – Rohn, Řípa. Diváků: 150.

Sázava: Štěpánek – Chrpa, Sedláček, Chuchla, Král – Danko (66. Skála), Keltner, Havránek, Sochor – Dušek, Švec. Trenér Pavel Chuchla.

Liblice: Matoušek – Vosecký, Rohn, Nouzák, Řípa, Vostrovský (89. Šíma), Vlk, Bázlík, Pačes (86. Pop), Hrstka, Fott (76. Sochor). Trenér Petr Samek.