„Pět minut po dvanácté!“, ulevil si po vítězství v Olbramovicích trenér Pavel Chuchla

11.09.2023 19:42

Olbramovice – Sázava 1:6 (0:4)

Do zápasu šli Sázavští posílení o dva nové hráče Martina Svobodu a Tomáš Kalina. „Sedmadvacetiletý útočník Martin Svoboda z Benešova už u nás působil v I. A třídě, potom byl v Jankově. Tomáš Kalina je z Hradce Králové, naposledy působil dva roky v Aritmě Praha,“ představil nováčky trenér Kavalieru Sázava Pavel Chuchla a pokračoval: „Nebudeme je mít pořád, máme je na šest zápasů. Také se vrátili do sestavy kluci, kteří chyběli, dnes jsme kromě jednoho, co měl horečky, měli šest lidí na střídání, což asi už nikdy mít nebudeme.“

„Pět minut po dvanácté,“ narážel na vítězství a první body v sezoně ve čtvrtém utkání kouč. „Kdybychom dnes ne, bylo by to hodně špatné,“ upozornil a pustil se do hodnocení utkání: „V prvních patnácti minutách byla vidět síla v týmu. Kluci chtěli, ale malinko ještě něco nevyšlo, hra už ale vypadala dobře. Byly tam i drobné nepřesnosti, zřejmě trochu z nervozity, protože body byly pro oba týmy velmi důležité.“ Branky začaly padat po půlhodině utkání. „Hra se z naší strany srovnala, od 30. minuty jsme do přestávky dali čtyři hezké góly po pěkných akcích. Ve druhém poločasu jsme přidali dvě branky, zápas se už ale jen dohrával, hodně se prostřídalo a výsledek jsme drželi. Branku jsme dostali v poslední vteřině na 1:6. Náš výkon byl solidní, dobrý, po vstřelených gólech se tým uklidnil, a hlavně jsme získali tři body. Bodovat jsme potřebovali, i kdyby čert na koze jezdil. Uvidíme, co v příštích zápasech, ale zase bude záležet na složení týmu, na zraněních, absencích a podobně. Pokud budeme pohromadě, body bychom dělat mohli. Dnešní vítězství bylo důležité, že nám ten vlak už úplně neujel,“ uzavřel své hodnocení.

Branky: 89. Štěpánek – 32. Steinocher, 35., 88. Král, 42., 44. Mar. Chrpa, 61. Koubek. Rozhodčí: Brožek – D. Svoboda, Husák. ŽK: J. Košař – Koubek, Král, Sochor. Diváků: 155. Olbramovice: Dvořák – Zach (69. Prégr), J. Košař, K. Košař (62. Vácha), Vyskočil, Rosol, Mejdrech, Kramný, Horák (46. Štěpánek), Šípek, Drábek. Trenér Miroslav Kaprálek. Sázava: Tad. Dytrich – Koubek (62. Zeman), Ksandr (67. Brunclík), Chuchla, Král (90. Procházka) – Kalina, Martin Chrpa, Šafránek (76. Míšek), Steinocher, Danko (46. Sochor) – Svoboda. Trenér Pavel Chuchla.