Pečky-Sázava

10.06.2019 17:28

Sázava v Pečkách dvakrát vedla, nakonec je bez bodu a vyloučeného Krále!

dnes, 10:04

Pečky – Fotbalisté Sázavy v dalším kole I. B třídy sk. C zavítali na hřiště do Peček na Kolínsko. Sázavští v utkání sice dvakrát vedli, na body však nakonec nedosáhli. Navíc přišli o Krále, který byl vyloučen za kritiku rozhodčích. 

 

Pečky – Sázava 5:3 (3:2) 

"První poločas jsme odehráli velmi dobře. Zápas měl náboj. Dvakrát jsme vedli, ale dvakrát nás domácí dokázali potrestat ze standardní situace. Je to tím, že v posledních zápasech nehrajeme již tak koncentrovaně. Poté se to na výsledku samozřejmě projeví. Místo toho, abychom poločas vyhráli, tak jsme jej o branku prohráli," mrzelo trenéra Sázavy Pavla Chuchlu.

"Ve druhém poločase nám sudí vyloučili kapitána. Hráli jsme přes půl hodiny v deseti. Už se poté moc nehrálo, utkání bylo velmi rozkouskované. My jsme hráli podstatně hůře. Spíše jsme hovořili než hráli. Navíc v deseti to nebylo už tak jednoduché," uzavřel. 

Branky: 14. a 36. Novotný, 30. Králík, 64. Růžička, 79. Modrovič – 11. Keltner, 21. Havránek, 87. Švec. 

Rozhodčí: Braunšweigh – Dvořák, Šnýdr. Červená karta: 57. Král. Žluté karty: Křivský – Dušek, Král, Švec, Havránek. Diváků: 300. 

Pečky: Kopecký – Křivský, Jedlička (79. Mužík), Růžička (87. Švára), Králík, Novotný, Macháček (73. Modrovič), K. Pikner, J. Pikner, Linder (60. Richter), Novák (67. Materna). Trenér Petr Šafránek. 

Sázava: Hrbek – Danko (53. Skála), Dušek, Chuchla, Král – Havránek, Sochor (77. Svoboda), Martin Chrpa (46. Marek Chrpa), Bartoš – Keltner, Švec. Trenér Pavel Chuchla.